KURSUSDAG I PSYKOGENETIK

Gå på opdagelse i din egen krop. Opdag hvilke historier, byrder, usunde mønstre og adfærd bærer du rundt på, helt ubevidst.

Det liv du lever lige nu, er et resultat af det du kommer af, du er dine rødder, du er din slægt.

Min intention med kurset

Hvad ligger der nedarvet i DIT system, hvad bærer du rundt på for dine forældre, dine forfædre
Der er uden tvivl nogle af byrderne der spænder ben for dig, og der er uden tvivl også nedarvede gemte recurser, power, kærlighed, evner der aldrig fik lov til at blomstre, det går også i arv.
Så det der tynger skal opløses, og der vil blive mere plads til dig, og jo mere bevidst du bliver, jo mere mærker du også hvad du virkelig gerne vil i livet, og du vil også mærke de gode ting fra slægten, og hvis du ønsker det, lader det gro i dig.
Hvad ligger der nedarvet i dit system, og vigtigst af alt, er du klar til at erkende, tage ansvar og opløse?
Når du opløser, bliver der mere plads til dig, den du ”er” inden du tog historier og byrder på dig. Du tager din plads tilbage, ved at aflevere alt det du har båret for andre.
Effekten af denne kursusdag vil gøre at du bliver mere bevidst om hvordan dit system fungerer, du vil opleve en dybere kontakt til dig selv, blive mere nærværende, mere selvkærlighed.
Og du bliver bevidst om hvordan og hvilket liv du i virkeligheden ønsker at leve.
Vi arbejder med det fysiske, det psykiske og mentalt. Med åndedrættet, lyd og skrift, og afslutter med en personlig handlingsplan om hvordan du får alt dette integreret i din hverdag.
For mig er skyggesider også loven om tiltrækning af psykogenetikken, så det vil du også stifte bekendtskab med denne dag.
skab kærlige relationer

Kristinna Thanh Esset

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram