Om mig

uddannet NLP- terapeut, slægtshealer, spirituelt medie og skyggevejleder.

Energien bag trumfer alt

Man skal komme til mig hvis man gerne vil lære at nulstille sig selv og transformere sig selv og sit liv. 

Jeg hjælper mine klienter med at skabe ro i deres relationer og få mere glæde og livskvalitet, samt mange andre ting også. 

Det gør jeg ved at opløse den destruktive del af den nedarvede slægtsenergi som har skabt en forvrænget udgave af dem. 
Vi er et produkt af vores historier, og præcis det, er det du går ud i livet med, den energi der bor i dig, er den energi du udsender og tiltrækker med. 
Jeg hjælper med at forløse de forældede historier og gammel bagage, der ligger i deres krop og system. Så de kan blive frie, blive 100 % dem selv og åbne op for alt det gode i livet. 
De vil langt bedre kunne mærke sig selv og deres krop, mærke lyst, følelser, behov, mening, kærlighed, grænser, glæde, passion og meget andet. 

Jeg er uddannet NLP- terapeut, slægtshealer, spirituelt medie og skyggevejleder. Jeg arbejder med psykogenetik, slægtshealing og spirituel familieopstilling. I de sidste år har jeg specialiseret sig i og arbejdet koncentreret med det følelsesmæssige DNA og opløsning af egohistorier. 

Kristinna Thanh Esset

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram