Kunderne siger

Kristinna er uovertruffen og magisk.
Hun kan noget, andre ikke evner eller mestrer. Jeg har prøvet meget - men ikke noget i denne kaliber. 
Hvis du vil rykke, kan jeg virkelig anbefale Kristinna.

Gitte Jørgensen

Forfatter og journalist
Kristinna har nogle helt vilde evner som jeg ikke har mødt hos nogen før, og jeg vil ønske at jeg havde mødt hende for flere år siden. Kristinna kan noget helt særligt med forløsning af gamle følelser, og skabe plads og flow i min krop, det er fuldstændig vildt.. Det der sker i mig efter en session er så fantastisk, og jeg føler allerede jeg mærker mig selv på helt nye og spændende måder, trods jeg har arbejdet i mange år med mig selv. Jeg har allerede anbefalet Kristina til mine veninder, og jeg giver Kristina de varmeste og højeste anbefalinger man kan give til nogen. 

Shekhinah Taramanya

Healer og mentor
Kristinna er ubeskrivelig dygtig, empatisk og kærlig og hun er klart den terapeut i løbet af de sidste 20 år, som har rykket mig mest. 

At gå i forløb hos hende er I DEN GRAD et bevidstheds og et vibrations skifte ud over det sædvanlige. Hun arbejdet med dybdegående følelsesforløsning og hjælper mig med at hive problemerne op ved roden, det er fuldstændig vildt og fantastisk det hun kan.
Jeg har aldrig før følt mig så stærk, haft følelse af mit værd, haft så gode grænser, mærket ægte glæde boble indefra, mærket min passion så godt, haft mere ligeværdige relationer, kunne sige fra, mærke retning i livet og meget mere. 

Cammilla Hansen

Business mentor og numerolog
Da jeg kontaktede Kristinna for første gang, var det fordi jeg havde en udefinerbar følelse af at “være ude af mig selv”. Som om, der ikke var plads til mig, indeni mig. Til min forbløffelse forstod Kristinna præcis, hvad jeg talte om. Allerede ved mit første besøg, fjernede Kristinna en stor del af den tunge fornemmelse i min krop og mit sind. Og gjorde plads til MIG. 
Kristinnas evner, indsigt og kærlige tilgang er inspirerende. Hun kan se og mærke ting hos mig, som jeg ikke selv har tillagt nogen vægt eller værdi og på den måde hjælper hun mig tilbage til mig selv. Et sted jeg ikke havde været længe. Jeg aner ikke HVORDAN hun gør. Jeg er bare taknemmelig. Jeg skal ikke forklare Kristinna, hvordan jeg har det - for det ved hun allerede, før jeg selv gør! 

Nene Storgaard

Kristinna Thanh Esset

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram