Bogen - Bevidst opløsning af nedarvet slægtsenergi og social arv

En bog om personlig transformation, øget bevidsthed og opløsning af gammel bagage. Skab plads til mere glæde, kærlige relationer og større livskvalitet i dit liv.

Nedarvet slægtsenergi og social arv

Ved du, at de valg og handlinger, som dine forfædre foretog for hundredvis af år siden, påvirker dig i det liv, du lever i dag? Ved du også, at de beslutninger, du tager, ofte kommer fra uafsluttede historier, der ligger gemt i dit psykogenetiske system?

Denne bog handler om de uforløste følelser, der går i arv fra generation til generation – og hvordan du bevidst kan opløse dem og heale dem. 

Vi skal ikke mange årtier tilbage, før børn hverken blev set eller hørt, og mange steder heller ikke elsket. Der har været så meget undertrykkelse, smerte og skam. De undertrykte børn blev til undertrykte voksne.
Dette er en bog og en metode der arbejder med opløsning af selve roden til problemet, og ikke med behandling af symptomet.
Mange mennesker lever i en illusion om, hvem de er. Undertrykte følelser, som er videregivet gennem den nedarvede slægtsenergi, er med til at påvirke os. Vi vokser op og bliver et produkt af de følelser og stemninger, som vores far og mor bærer på, og deres forældre har båret på. 

Konsekvensen er, at det er de færreste, der kan mærke sig selv, hvem de egentlig er, og hvad de har lyst til at bruge deres liv til.I denne bog kan du læse, hvorfor slægtsenergien og den sociale arv er den styrende energi i et menneskes relationer, og hvorfor f.eks. et barns energi kan aktivere og provokere et voksent menneske.
Bevidst opløsning af nedarvet slægtsenergi og social arv
Bogen indeholder klienthistorier, indsigt, gode råd og værktøjer, som kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om din egen slægtsenergi og undertrykte følelser samt opløse de destruktive historier, der ligger nedarvet i dit system. Når du får healet og opløst din sociale og psykogenetiske arv, kan du skabe kærlige og rummelige relationer til dig selv, dine børn og dine kære. 

Alle kan lære at opløse og heale deres slægtsenergi, det kræver blot vilje, selvkærlighed og øvelse at tage rejsen fra ego til nærvær. 

Tiden er inde til et kærligt opgør, så vi kan opleve flow i livsenergien, kærligheden og den kreative udfoldelse.
Køb min bog

Kristinna Thanh Esset

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram